Zakaj tako rada izvajam bars tretma?

Zakaj tako rada izvajam bars tretma?

Ljudje me pogosto vprašajo:«Zakaj tako rada delaš bars tretma?» In drugo najpogostejše vprašanje je:«Zakaj si tako navdušena nad barsi?«

No, pa naj vam odgovorim. Ko izvajam bars terapijo ali tretma, jaz jih imenujem kar »barski«, vložim v svoje delo ljubezen, ker ob tem uživam. Sem v dopuščanju, da sem osebi, na kateri izvajam tretma, v največji doprinos. In takrat me oblije ljubezen in med tretmajem imam večino časa nasmeh na ustnicah.

Ko začutim na svojih prstih, kako teče energija in se po določenem času oseba opusti, sprosti in si dopusti samo prejemanje – to je največji čar mojega dela. Saj vem, da ji bo tretma zagotovo koristil.

Sem namreč oseba, ki ji je v največje zadovoljstvo, če lahko služi, pomaga in je doprinos drugim. Meni se to zdi največje poslanstvo.

In če so ob tem še rezultati, je namen mojega dela dosežen.

Je pa res, da si nekatere osebe ne dopustijo sprostiti v popolnosti, saj želijo imeti vso kontrolo, ker jih je strah. Ne dopustijo si sprememb, ne dopustijo si sprejemanja. Takrat žal učinek ni takšen, kot bi lahko bil.

Prav zato obožujem osebe, ki pridejo k meni z močno željo po spremembi in so resnično v dopuščanju, da se to zgodi na kakršenkoli način. Povem jim, da je terapija najbolj učinkovita, če se odpovejo vsem pričakovanjem, saj le takrat dobijo od terapije največ. Vsi pogledi in prepričanja, kaj in kako ter na kakšen način bi se moralo kaj zgoditi ali narediti, nam namreč zaprejo vsa vrata skozi katera bi lahko prišlo vse kar je najbolje za nas v tistem trenutku.

Najboljše pri izvajanju in tudi pri prejemanju barsov mi je, da ne vem, kakšne spremembe se bodo zgodile in tudi ne na kakšen način. Zagotovo pa se zgodijo, vedno na bolje. In tudi v tem je čar mojega dela.

Sama sem se z bars tretmajem srečala, ker sem si želela sprememb. Pred tretmajem sem imela tudi sama določena prepričanja kaj,  kako in kje želim doživeti spremembe. Vendar sem jih na priporočilo moje terapevtke opustila. In spremembe so bile nad pričakovanji na različnih področjih mojega življenja. Spremembe so se zgodile na področju zdravja, spremenila sem pogled na življenje in določene situacije, v moje življenje so vstopili novi ljudje. Sama sem dobivala drugačne ideje.

Najbolj pomembno spoznanje po barsih pa je bilo, da sem najboljša verzija sebe in sem lahko največji doprinos vsem okoli sebe prav takšna kot sem. Resnično sem se zavedla svoje vrednosti, svoje veličine. Od takrat gledam nase kot na čudovito, enkratno, bitje, ki ustvarja iz svojega vedenja, iz svojih želja in uživa življenje v vsakem trenutku.

Bars tretmaje zelo rada izvajam na drugih, prav tako pa jih z veseljem tudi prejemam, saj se z njihovo uporabo in tudi uporabo drugih tehnik iz Aceess Consciousnessa, moje življenje nenehno spreminja.

Za vse željne sprememb je o Access Bars tretmaju podrobneje opisano TUKAJ.

Kot sem že omenila, rada razdajam svoje znanje in ga delim z drugimi. Zato, za vse, ki se želijo poglobiti v Access bars tretma ter se ga naučiti in osvojiti, organiziram in izvajam tudi Bars delavnice, kjer se tretmaja in drugih tehnik naučite in jih izvajate na sebi ali drugih tudi sami. Več o Bars delavnici pa preberite TUKAJ. Naslednja bars delavnica bo v Kamniku, 10.11.2019.

Že več kot 2 leti sem nad tretmajem resnično navdušena, saj se moje življenje spreminja iz dneva v dan. »Barske« prejemam enkrat tedensko, saj jih rada dajem in tudi prejemam. V obojem neskončno uživam.

Uživajte življenje tudi vi. Dovolite si spremembe, kajti le tako lahko vaše življenje postane čudovita dogodivščina na kateri uživate in odkrivate nove možnosti. Predvsem pa sledite sebi, svojemu srcu, saj boste le tako živeli polno življenje.

Kakšno življenje bi imeli, če bi v vsakem trenutku izbirali iz neskončnih možnosti, ki so najboljše za nas?

Objem,

Nada

Comments are closed.