Dopuščanje…

Dopuščanje…

Vibrant pink watercolor painting backgroun

Saj veste, da zelo rada pišem, razmišljam in pripovedujem o sanjah, željah. Ja res je, nekateri me imenujejo tudi “neumorna sanjačka” in se mi ob tem velikokrat smejijo in brijejo norce. Pa naj. To je njihov pogled, njihovo prepričanje.

Vendar vam lahko iz lastnih izkušenj predstavim, da moje sanjarjenje in pozitivno prepričanje deluje.

Ne dolgo nazaj, sem prebrala zanimivo objavo na FB-ju o tem, kako moramo biti v dopuščanju oz. sprejemanju novih ljudi, novih možnosti…pač možnosti nasploh. Objavo sem komentirala: S hvaležnostjo se odpiram novim možnostim in ljudem, ki vstopajo v moje življenje.

Brez premišljevanja sem nadaljevala s svojimi vsakodnevnimi opravki. Čez približno 15 minut sem dobila obvestilo o nepričakovanem nakazilu. Jupi!!!

Kaj vse se lahko zgodi, če smo res v dopuščanju, sprejemanju, in samo smo, brez pogledov, pričakovanj, brez načrtov, kako, kdaj in kje bi se moralo kaj zgoditi, prikazati ali spremeniti.

Kakšno življenje imamo lahko če smo v pričakovanju, dopuščanju in sprejemanju vsega, kar je za nas dobro? Tudi sama nisem bila vedno takšna. Bila sem velik kontrol frik, vse sem hotela imeti načrtovano, pod nadzorom. Koliko slabe volje in energije sem prenašala naokrog sebe, ko moja pričakovanja in načrti niso bili uresničeni . Obupno!

Dopuščanja in sprejemanja so me naučila Accesova orodja, več o njih si lahko preberete TUKAJ.

Kakšen dan ali življenje bi imeli, če bi bili vsak trenutek samo v dopuščanju vsega, kar na pride naproti. Božansko!!!

Si dovolite kaj takšnega vsaj en trenutek v dnevu, …tednu? Vabljeni na tretma, ki vas bo pripeljal do sproščujočih trenutkov, kjer boste v dopuščanju prejemanja, Več o tretmaju in prijavi POKUKAJTE SEM

Želim vam obilo trenutkov, kjer si boste dovolili samo BITI v dopuščanju, saj ste le v takšnih trenutkih resnično VI.

Objem,

Nada

Comments are closed.