Ah, z barsi se sedaj ukvarja že skoraj vsak…

Ah, z barsi se sedaj ukvarja že skoraj vsak…

Group of cute children lying on grass


Ko spoznavam nove ljudi, me mnogi vprašajo s čim se ukvarjam. Z navdušenjem jim povem, da ozaveščam ljudi, kako slediti sebi, posledica pa je srečno in zadovoljno življenje.

Vprašam jih, če so že slišali za bars terapijo. Ah ja, zbarsi se sedaj ukvarja že skoraj vsak, je bil eden od zanimivih odgovorov. Seveda pogovor nadaljujem z vprašanjem: Pa ste že preizkusili bars terapijo. In odgovor je bil izrečen z opravičevanjem: Ne, to ni zame.

Ja očitno ni za njega, življenje, ki ga živiš na lahkoten način, seveda pa se je lažje odreči odgovornsti in se prepustiti okolici, da oblikuje tvoje življenje.

Zanj ni:

 • življenje brez bolečin,
 • življenje brez finančnih skrbi in ostalega obilja,
 • Življenje, kjer bi živel po lastnih izbirah in merilih,
 • življenje, kjer z navdušenjem sam odkrivaš, kaj vse je še mogoče,
 • ni življenje, kjer sam izbiraš kako boš živel…


In kdo vse se je že srečal z barsi:

 • Tisti ki je imel dovolj živjenja, ki so mu ga krojili drugi,
 • Tisti, ki si je dovolil reči STOP finančnemu pomanjkanju in skrbem…
 • tisti, ki si je dovolil poizkusiti nekaj novega,
 • tisti, ki si je želel sprememb v svojem življenju,
 • tidti, ki je vsaj malce verjel in upal, da je v življenju mogoče še kaj več,
 • in to so vsi tisti, ki so že preizkusili bars tretma ali se udeležili bars delavnice.

Z bars terapijami, tehnikami ali tretmaji, lahko jih imenujete kakorkoli, se nas ukvarja že kar nekaj tudi v Sloveniji. Pa saj je razumljivo. Vse več nas je, ki si želimo sprememb na bolje in se tudi zavedamo, da je to mogoče.

Med tem tretmajem se brišejo pogledi, prepričanja ter vsi vplivi iz okolice, družbe, po katerih potem delujemo. In terapija je res čudovita.

Ni potrebno hoditi k raznim psihoterapevtom ter kopati po preteklosti in jo na žalost zopet podoživljati, da bi spremenili prepričanja na zavestnem in tudi podzavestnem nivoju. To opravi bars tretma na nežen, sproščujoč način.

Ni treba hoditi k vedeževalcem, numerologom in drugim, da bi nam napovedali, kaj nas čaka v prihodnosti. Na bars delavnici se poleg bars tretmaja naučimo tehnik, s katerimi kreiramo prihodnost sami.

Ni potrebno hoditi k različnim zdravnikom, da se rešimo zdravstvenih problemov, ki jih imamo, saj ob bars terapiji in drugih telesnih procesih težave preprosto izginejo. Brez tablet ter operativnih posegov. Meni najljubša je korekcija vida, več o njej izveste TUKAJ .

Ni se nam potrebno držati strogih diet, da bi imeli telo, kot si ga želimo, saj se na bars delavnici naučimo, kako prisluhniti telesu in pojesti, kar si telo želi in koliko si želi. Posledično imamo tudi telo, kot si ga želimo.

Ja, bars tretma je doživelo že na tisoče in tisoče ljudi po svetu. In sploh ni čudno, saj je v najslabšem primeru najboljša masaža, v najboljšem primeru pa se vam lahko spremeni celotno življenje – Ja, seveda NA BOLJE.

Se želiš tudi ti pridružiti množici ljudi, ki je že spoznalo bars tretma. Več o tretmaju si lahko prebereš TUKAJ.

In kako se naučiti izvajati bars tretma in spoznati dodatne tehnike iz Access Consciousnessa, s katerimi ustvarjamo življenje na podlagi izbir in ne na podlagi strahu ter negativnih prepričanj? Nič lažjega prijaviš se na bars delavnico, o kateri je več napisanega TUKAJ

Kakšno življenje bi živeli brez omejitev, brez strahu, brez meja?

Kakšno življenje bi imeli, če bi ga živeli po svojih izbirah?

Življenje je namenjeno uživanju in igranju v izbiri in kreativnosti.

Veselim se ustvarjanja novih možnosti s teboj.

Objem,

Nada

Comments are closed.