Kaj vse je še mogoče?

Kaj vse je še mogoče?

Polovica leta je že za nami in smo v času, ko si vzamemo odmor, dopust, počitnice. V tem času si nabiramo novih moči, se sproščamo in nekateri, vsaj jaz sem med njimi, se spomnimo tudi malce na prvo polovico leta, jo analiziramo, predvsem pa se sprašujemo, kaj smo dosegli, doživeli, kaj bi spremenili, dodali vse z namenom, da bi bila druga polovica leta lepša, boljša, uspešnejša – v glavnem, da bi jo preživeli še lepše, kot prvo polovico leta.

Prav pri premišljevanju o prihodnosti nekateri zapadejo v negativne misli in s strahom gledajo na prihodnost. Posledično si tudi ustvarijo negativne dogodke in seveda slabo leto. Potem pa še rečejo, saj sem vedel, da se mi bo to zgodilo.

V bistvu je dejstvo, da vse kar premišljuješ, misliš, govoriš se ti sčasoma uresniči. Ni vam potrebno verjeti, lahko preizkusite. Vsaj nekaj dni zavestno razmišljajte in govorite pozitivno in opazujte, kaj se vam dogaja. Vesela bom vaših komentarjev glede opravljene naloge, ki mi jih lahko posredujete na moj e-naslov: info@nadaplut.com.

Sama že kar nekaj časa prakticiram pozitivno energijo. Seveda pa so največji učinki, ko uporabljam Accesove tehnike. Ena izmed njih je, da sem med razmišljanjem o prihodnosti v vprašanju KAJ VSE JE ŠE MOGOČE?

Ko sem v tem vprašanju se mi pojavljajo misli, načrti in ideje, kaj bi lahko ustvarilo lepšo prihodnost zame. Na meni pa je, da vse, kar se mi porodi tudi uresničim.

Verjetno boste trdili, da je težko biti pozitivno naravnan. Se strinjam, vsaj na začetku, ko imamo v svoji podzavesti kup negativnih prepričanj, pogledov in utvar je to res težko, se pa da. Meni in tisočem po svetu so pomagale bars terapije ali tretmaji, o katerih izveste več na povezavi TUKAJ

Da pa se boste lahko v popolnosti sprostili in rešili vseh omejujočih prepričanj, ki jih imate v podzavesti vam ponujam Počitniški reset, o katerem izveste TUKAJ.

Za vse tiste, ki se želite bolj poglobljeno srečati z bars tretmajem in ga kasneje izvajati sami na sebi ali na drugih pa dobrodošli na Acces Bars delavnico, na kateri osvojite tudi druge tehnike in orodja iz Access Consciousnes, o delavnici bolj podrobno TUKAJ.

Ni vam potrebno trpeti v življenju, potrebno se je le osvoboditi negativnih oz. napačnih prepričanj. Življenje naj bi bilo lepo, zato se otresite skrbi, strahu, bolezni, finančnih skrbi in pričnite uživati.

Želim vam čudovite, enkratne neponovljive počitnice, predvsem pa bodite v vprašanju Kaj vse je še mogoče?

Objem,

Nada

Comments are closed.