Si dovolite izbirati?

Si dovolite izbirati?

Ste se kdaj vprašali, ali si dovolite biti in delovati, kot si želite?

Kaj bi se zgodilo, če bi si dopustili izbirati točno tisto, kar si resnično želite? Kakšno življenje bi ob tem živeli? Bi bili srečni?

Ja! Ko izberemo tisto, kar si resnično želimo, ko v sebi začutimo “to je to”, ko vam ob misli na izbiro vaše telo “poskoči” in vam reče “Ja izberi to, to je zate!” resnično ŽIVIMO. In kolikokrat resnično prisluhnete, temu glasu, ki vpije “Izberi to!” Kolikokrat si resnično dovolite biti, to kar resnično ste?

In kolikokrat ne izberete teh možnosti? Kolikokrat se pomanjšate, skrijete za mislimi “Kaj bodo pa drugi rekli?” “Tega ne morem narediti zaradi partnerja, otrok ali staršev” “Ne, to bi spremenilo življenje vsem ljudem v moji okolici.! Ja, verjetno res.

In kaj če bi vaša sprememba prinesla “prave” spremembe tudi za vse v vaši okolici, čeprav tega sedaj še ne vidite? Kaj, če bi vi s svojo izbiro spremenili življenje vseh okoli vas? Kakšno darilo bi bili zase in za druge, če bi izbirali, kar resnično deluje za vas, kar bi radi bili?

Ko resnično izberemo svoje izbire, ki so najboljše za nas, te izbire vedno spremenijo na bolje tudi življenje drugih ljudi.

Si boste končno dovolili spremembo? Se boste končno premaknili iz svoje luknje, v kateri že dolgo niste zadovoljni. Si boste končno dovolili, kar si resnično želite?

Bodite končno to kar v resnici ste. Snemite maske in si dovolite živeti življenje, kot si ga želite in zaslužite. Boste skočili na vlak sprememb in v novem letu končno izbrali zase, to kar veste, da bi lahko bili? To, kar veste, da bi lahko živeli.

Access Bars delavnica je vlak, ki vas na lahkoten način popelje, da izbirate to, kar resnično ste in kar želite ustvariti.

Vse o bars delavnici si preberite na povezavi

Izbirajte tisto, kar vas osrečuje, saj boste s temi izbirami srečni vi in vaša okolica.

Objem,

Nada

Comments are closed.