Ste pilot vi, ali vozi vaše letalo avtopilot?

Ste pilot vi, ali vozi vaše letalo avtopilot?

Letalo lahko v kriznih situacijah upravlja tudi avtopilot in ga vodi, kakor ga usmerjajo aparature. In če navodila niso prava, lahko zgreši tudi ciljj.

In kako je v vašem letalu življenja? Ga resnično usmerjate in vodite sami, ali ga usmerja družba v kateri živite? Pa to ni najpomembnejše vprašanje, bolj pomembno je kako boste odgovorili na vprašanje:” A ste v svojem živjenjskem letalu, ki ga usmerja avtopilot srečni, izpolnjeni? Koliko časa se sploh ne zavedate, kaj delate, kjer hodite, kaj premišjujete?

Kakšno življenje bi živeli, če bi ga ustvarjali in vodili, kot si želite? Kako bi izgledalo vaše življenje, če bi ga v vsakem trenutku živeli tako, da bi bili srečni, zadovoljni? Kakšno življenje bi imeli, če bi vse le izbirali?

Si upate prevzeti krmilo v svoje roke? Vas je strah, da niste sposobni? Da ne zmorete? In kakšno življenje bi imeli, bi če si samo prisluhnili? Kaj če veste vse?

Saj tudi veste vse! Veste, kaj si želite, oz. ste vsaj nekoč vedeli. Pa si upate slediti svojim željam? Ali ste mogoče tisti, ki se raje prilagodi množici, da ga ne bi obsojali?

Če imate dovolj življenja, ki vas ne izpolnjuje, se udeležite ACCESS BARS DELAVNICE ki bo v nedeljo, 10.11.2019 od 9. do 17. ure v Ateljeju osebne kreativnosti, Šutna 14 v Kamniku.

Na delavnici se boste naučili tehnik in orodij, ki vam bodo spremenile življenje na boljše. Življenje postane bolj lahkotno, predvsem pa ga usmerjamo brez podzavestnih vzorcev, prepričanj okolice ter zaživimo, kot si resnično želimo.

Več o o delavnici pa TUKAJ.

Vzemite krmilo svojega življenja v svoje roke in se prijavite na delavnico TUKAJ

Comments are closed.