Vedno se mi dogajajo ene in iste stvari…

Vedno se mi dogajajo ene in iste stvari…

Ste tudi vi že premišljevali, da se vam predvsem neprijetni dogodki, misli, odzivi, porajajo vedno znova in znova. Se vam zdi, da se vrtite v začaranem krogu, kot hrček na svojem vrtljivem kolesu. Malce vam gre boljše, potem pa zopet zapadete v staro rutino.

Naj vas potolažim, niste edini. To se dogaja mnogim. V bistvu sami ustvarjamo svojo resničnost s svojimi pogledi, prepričanji, trditvami, mislimi, občutki, sodbami, potrditvami, negiranjem… Vse to delamo na podzavestni ravni.

Ko se nam pripeti nekaj neprijetnega največkrat o tem pogosteje premišljujemo, najraje o tem razpravljamo še z drugimi in tako še bolj utrjujemo svojo resničnost. Zanimivo je, kot sem ugotovila, da nekateri tako radi razpravljajo o neprijetnih in težkih situacijah, da se opazovalcu zazdi, da prav uživa v pripovedovanju svojih travmatičnih dogodkih oz. doživetjih. Žal pa je tako, da večkrat, ko smo v energiji dogodka, bolj ga prevzamemo, kot našo resničnost in seveda to tudi dejansko postane.

Naj vam navedem primer. V zgodnjem otroštvu so vam govorili, kako je težko zaslužiti denar. Večkrat so vas opomnili, da vam določene stvari ne morejo kupiti, ker je draga. Verjetno so vam ob kakšni igrači, ki ste si jo želeli, rekli, da si jo morate ZASLUŽITI. Verjetno ste tudi slišali, da je denar umazan, da denar pokvari ljudi, denar imajo samo nepošteni in slabi ljudje… Večino otroštva so vas dobesedno “bombandirali” s trditvami in njihovimi prepričanji, da je denar potrebno garati, da si moraš denar zaslužiti s pridnostjo in trdim delom, da denar ne pride kar tako.

Vse poglede, prepričanja, sodbe, trditve, ste ponotranjili in jih prevzeli. Shranjeni so v vaši podzavesti. Nekateri mogoče že kaj veste o tem in na tem tudi delujete.

In kako živi danes ta otrok – odrasla oseba. Zaveda se, da je denar težko zaslužiti in dejansko ga težko prigara. V življenju pridno gara, da si zasluži nekaj denarja. Verjetno si privošči zelo malo ali celo nič, ker je prepričan, da si tega ne zasluži.

Mnogi prav zaradi zavedanja o svojih podzavestnih vzorcih zapravijo ogromne količine denarja za psihologe, psihoterapevte. Nekateri pa svojo usodo iščejo pri vedeževalcih. Vem, tudi sama sem veliko denarja, časa in energije zapravila za odstranjevanje svojih vzorcev in prepričanj. Za nekaj časa je bilo vse ok., potem pa sem zopet zapadla na stare tire, stare misli, ponovno so se pojavili tudi bolezenski znaki. Ugotovila sem, da mi vsi ti “strokovnjaki”samo ublažijo simptome, ne pomagajo pa mi odstraniti korenine izvora v pozdavesti.

To je podobno delu, ko na vrtu poberemo plevel samo na površju, korenino pa pustimo. In seveda, čez čas ponovno zraste nov plevel.

Dejansko je potrebno plevel izpuliti s korenino vred. In prav to sem iskala.

Vseskozi sem globoko v sebi verjela, kasneje tudi prebrala in nazadnje tudi na lastni koži ugotovila, da je možno “korenino” težave odstraniti na zelo lahkoten in nežen način.

To sem dejansko doživela in na tem delam že nekaj let. In z veseljem pomagam tudi vam. Vse zakoreninjene vzorce, prepričanja, poglede, ki smo jih prevzeli od drugih in z njimi na podzavestni ravni ustvarjamo svojo resničnost se da odstraniti z nežnim tretmajem BARS TERAPIJO, o kateri izveste TUKAJ.

Za vse tiste, ki se želite tretmaja naučiti sami in ga izvajati sami na sebi ali drugih, prav tako pa se naučite dodatnih tehnik, s katerimi ustvarjate lepšo prihodnost pa toplo priporočam BARS DELAVNICO, o podrobnostih delavnice izveste TUKAJ.

Naj vam bo vsak trenutek užitek, radost, zadovoljstvo.

Objem,

Nada

Comments are closed.