Začetek dneva – USTVARJA DAN!

Začetek dneva – USTVARJA DAN!

Najpomembnejši del dneva je JUTRO. Takoj ko se prebudimo, se vklopi naš čudoviti um in prične ustvarjati misli. Tako pač je, saj smo bitja z umom, njegovo poslanstvo pa je, da premišljuje. In prav na podlagi naših misli, se mi počutimo dobro ali slabo.

Zelo pomembno je s kakšnimi mislimi pričnemo dan, sploh če se zavedamo, da s svojimi mislimi ustvarjamo svojo resničnost. S kakšnimi mislimi boste pričeli dan, če veste, da je prav od vaših misli odvisen današnji dan?!? Tega sem se zavedla že pred časom.

Da boste dan lažje pričeli ustvarjati tako kot si želite, vam naštejem nekaj meni najljubših jutranjih opravil, ki mi kreirajo lepši dan, ustvarjen po mojih željah.

HVALEŽNOST – če svoj dan pričnemo z zahvaljevanjem za to, da smo se prebudili, da smo se prebudili v topli postelji, da smo se prebudili in vidimo, čutimo svoje telo, lahko premikamo svoje dele telesa, da smo se prebudili med svojimi najdražjimi….seveda ne bo slabo, če z naštevanjem, za kaj vse ste hvaležni nadaljujete skozi ves dan!. Zahvaljevanje za vse kar imamo, nam namreč, če je iskreno, dvigne vibracijo – počutimo se odlično.

MEDITACIJA – meditacija je stanje, v katerem smo resnično mi, In smo v stanju, ko najdemo notranji mir, sproščenost ob tem pa smo v takšni energiji, v kateri se nam porodijo pozitivne misli, ideje, ki jih lahko kasneje uresničimo.

VIZUALIZACIJA – Uuau! Jutranja vizualizacija je zame ena najlepših trenutkov. Ko si predstavljam kakšen fantastičen dan bom imela, koliko čudovitih ljudi bom srečala, kaj vse se mi bo danes lepega zgodilo, koliko presenečenj bom doživela.

PISANJE ZGODBE DANAŠNJEGA DNE – če samo premišljujemo o tem, kaj želimo, da se nam v današnjem dnevu zgodi je super, je pa zelo kratkotrajno. Meni osebno bolj ustreza, če svoje misli in želje o dnevu prenesem na papir, saj traja dlje in dlje ko premišljujem o tem in jih zapisujem, več misli mi prihaja, kaj vse želim doživeti v dnevu.

KREACIJA DNEVA Z VPRAŠANJI – Še ena odlična metoda, ki nas dvigne na višjo vibracijo. BITI V VPRAŠANJU. Meni osebno so najbolj všeč vprašanja iz Access Consciousness® , lahko pa si jih izmišljujete sproti tudi sami. Najbolj učinkovito “jutranje” vprašanje zame je KAKŠNE VELIČASTNE DOGODIVŠČINE ME ČAKAJO DANES? in KAJ VSE JE DANES MOGOČE? Z postavljanjem vprašanj ne iščemo odgovorov, ampak samo odpremo možnosti za več zavedanja in odgovori pridejo sami lahko v obliki misli, dogodkov, ljudi…

Naj vas opomnim, tehnike izvajajte samo zato, da bi se počutili dobro, oz. da bi bili na višji vibraciji! Pomemben je namreč sedanji trenutek in kako se v njem počutimo. Če se počutimo odlično, ustvarjamo še več tega in na žalost seveda tudi obratno, če smo v skrbeh, žalosti ali jezi – posledično ustvarjamo še več tega. In verjamem, da si tega ne želite.

Ne sprašujte in omejujte se, kdaj se vam bo želeno zgodilo, kajti ko boste večino časa na visoki vibraciji, se bo vse obrnilo tako, da se vam želeno uresniči. Vaša naloga je, da samo premišljujete o tem, da se že dogaja ali se je zgodilo, lahko pa tudi, da se bo zgodilo in ste samo v tej energiji.

Največkrat “pademo”, ko se nekaj, kar si resnično želimo, ne zgodi takoj in na takšen način, kot si mi želimo. Ko to zaznamo, smo v trenutku že v preteklosti, saj se nam do sedaj še ni zgodilo. Mi pa kreiramo prihodnost! Zato je najpomembnejše, da najdete KARKOLI, kar vas bo OBDRŽALO NA POZITIVNI ALI VISOKI VIBRACIJI. Ker le ta USTVARJA oz. KREIRA.

Ni potrebno, da izvajate vse tehnike. Mogoče vam katera izmed naštetih ne ustreza. Nič zato, če boste zjutraj prakticirali samo eno tehniko, ki vas bo dvignila na pozitivno oz. višjo vibracijo je namen dosežen. Tehnike lahko tudi menjate glede na vaše razpoloženje in počutje. Pomembno je le, da pričnete dan z visoko vibracijo, v ljubezni, notranjem miru, radosti in sreči.

Za osvojitev tehnik je potreben čas, volja in veliko truda, da nam postanejo tehnike rutina. Vem, sama se z njimi ukvarjam že vrsto let. Zato vam z veseljem priskočim na pomoč s podpornim treningom AKTIVIRAJ SVOJ POTENCIAL, s katerim vas vodim, učim, motiviram in spodbujam pri ozaveščanju in prakticiranju tehnik v vsakdanjem življenju. Več o treningu si preberite TUKAJ.

ACCESS BARS TRETMA je eden najbolj učinkovitih orodij, ki nam briše podzavestne vzorce, prepričanja in misli, na podlagi katerih ustvarjamo svojo resničnost. Pri vseh prej naštetih tehnikah in orodjih moramo delovati zavestno, pri Bars tretmaju pa se vse, kar nam onemogoča ustvarjati na pozitiven način odstranjuje samo z nežnim dotikom 32-ih točk na glavi. O bars tretmaju si več preberite TUKAJ.

Želim vam čudovit dan, kakršnega si želite in tudi zaslužite.

Objem,

Nada

Comments are closed.