Za mojo dušo in telo…

Za mojo dušo in telo…

Kdaj: vsak dan, ko potrebuješ nekaj zase – po dogovoru
Trajanje: 90 minut
Lokacija:
Šutna 28a, Kamnik

Si pod stresom? Si utrujena? Si želiš privoščiti nekaj samo zase? Si želiš “sprazniti glavo” polno skrbi, strahov, napetosti?

Ja, popolnoma te razumem. Tudi sama sem dolga leta živela s “polno glavo” skrbi in obveznosti, ki so v meni zbujale občutke napetosti, skrbi, včasih tudi jeze vsem pa je bil skupni imenovalec – nezadovoljstvo. Naj te potolažim, vsega tega se lahko rešiš tudi ti. Kako – tako kot jaz.

Pred leti sem se srečala s čudovitim tretmajem – bars terapijo, o kateri izveš več TUKAJ

“Barski”, kakor jih ljubkovalno imenujem, so me rešili napetosti, strahov, negativnih prepričanj, predvsem pa so mi dali notranji mir, zavedanje, da se bo vse dobro uredilo. Z njimi moj vsakdan poteka bistveno lažje, bolj sproščeno, vse to pa seveda nevede prenašam na vse ljudi v svoji okolici.

Danes se z vsemi obveznostmi, načrti, dnevnimi dogodki soočam notranje umirjena, s polno mero energije. In dan poteka popolnoma drugače, kakor pred leti.

V tretma Za mojo dušo in telo  sem polog enournega bars tretmaja dodala še pol urice posveta. S tem se boš osvobodila vseh “negativnosti” in med razgovorom razčistila s svojimi “težavicami”, ki jih jaz imenujem izzivi.

Investicija zase: Svetovanje, coach + bars tretma = 2 h užitka = 80 EUR

Plačilo je možno z gotovino na tretmaju ali z nakazilom na
TRR: SI56 6100 0002 0921 889
Ob plačilu na TRR me prosim obvestite po e-pošti na

info@nadaplut.com 

In kako prideš do tretmaja Za mojo dušo in telo? Nič lažjega, klikni TUKAJ

Imaš pred prijavo na razvajanje Za mojo dušo in telo dodatna vprašanja?

Pokliči me na 041 745 406.

Comments are closed.