Dogodki v čarobnem mesecu decembru

Dogodki v čarobnem mesecu decembru

Pozdravljeni, dragi moji…

smo že pred vrati zadnjega, sama mu pravim kar ČAROBNEGA, meseca decembra. Zakaj čarobnega? Ker takrat delamo inventuro odhajajočega leta in že ustvarjamo želje za prihajajoče leto. Prav zaradi zastavljanja ciljev in želja za naslednje leto imam na to temo določene dogodke in delavnice.

Ker je december mesec čarobnosti imam za vas kup presenećenj in darilc na vsakem dogodku.

Da pa ne bom preveč dogovezila, si raje oglejte dogodke in izberite, kar vam ustreza Na vse dogodke, razen za DAN ODPRTIH VRAT so zaradi priprave gradiva in prostora PRIJAVE OBVEZNE.

Dogodki bodo potekali v

Ateljeju osebne kreativnosti

na Šutni 28a v Kamniku.

  •  6.12. od 16. do 20. ure – DAN ODPRTIH VRAT
    Dobrodošli na druženje, smeh, zabavo ob pogostitvi, kjer vam bom z veseljem odgovorila na vsa zastavljena vprašanja, predstavila delo  in storitve ter vam z odgovori odprla nova obzorja in možnosti, če jih boste le voljni prejeti.
  • 12.12. od 18. do 20. ure Delavnica: USTVARIMO ČAROBNO LETO 2020 Z VIZUALIZACIJO
    Si želite ustvariti čarobno 2020 leto? Dobrodošli na delavnico, kjer bomo spoznali pomen in moč vizualizacije. Teorijo bomo prenesli v praktično izvajanje vizualizacije za leto 2020 ki bo potekala  na malce drugačen način.
  • 19.12. od 18. do 20. ure – KAMNIK MESTO URESNIČENIH ŽELJA
    Kaj če resnično lahko ustvarimo vse, kar si želimo? A ste vedeli, da se nam želje porodijo z enim samim razlogom –  zato da jih uresničimo! Če jih imamo samo v mislih in ne storimo nič, tudi ostanejo samo misli. Na delavnici se bomo naučili, kako spoznati naše “resnične” želje in korake, ki nas pripeljejo do uresničitve.

Dobrodošli tudi na razvajanje v vseh storitvah Ateljeja osebne kreativnosti, za katere vam kot darilo v mesecu decembru poklonim 20 % popust. Informacije o storitvah in prijava na 


     Več informacij o storitvah in prijava tudi na info@nadaplut.com ali na 041 745 406

    Uživajte v zadnjem čarobnem letu 2019!

    Veselim se druženj z vami.

    Hvala, ker ste,

Nada

Comments are closed.