Sem glavni igralec na odru svojega življenja!

Sem glavni igralec na odru svojega življenja!

Imate dovolj, da vam drugi določajo kaj morate narediti, misliti, obleči, jesti?

Se želite otresti občutka sramu, ker bi radi deloval po svoje pa ne upate zaradi okolice? Kolikokrat vas je zaustavila misel KAJ BODO PA DRUGI REKLI?

In sedaj še bolj pomembno vprašanje: Kdaj ste nazadnje naredili nekaj, kar ste si resnično želeli? Ste se sploh kdaj vprašali KAJ PA SI JAZ ŽELIM?

Pa sploh veste odgovor na to vprašanje?

Je, zdaj pravi čas za vas, da začnete misliti, delovati, govoriti, kar si resnično želite? Je pravi čas, da sploh ugotovite, kaj si resnično želite? Je zdaj pravi čas, da si začnemo postavljati vprašanje: Kaj pa si jaz resnično želim? Kakšno želim, da je moje življenje? Kakšno življenje bi imeli, če bi si DOVOLILI BITI VI?

Ja, čisto vsak si zasluži biti in delovati, kot si resnično želi – TUDI VI. In s tem ne boste škodili drugim, da ne bo pomote! Ne, s tem boste zaživeli na lepši, lahkotnejši način, prav tako pa boste dali to možnost tudi drugim.

Prijavite se

Kaj vse bi ustvarili zase in za ves svet?

Predavanje je namenjeno prav VAM! Vsem vam, ki veste, da bi lahko živeli drugače, na lepši in lahkotnejši način.

Na predavanju se boste seznanili s tehnikami, ki vam bodo razširila obzorja, vam razjasnila kdo ste in kaj si resnično želite.

Soočili se bomo s STRAHOVI, SODBAMI, PREPRIČANJI, ki vas ovirajo, da bi delovali iz SEBE in jih na nežen način tudi ODSTRANJEVALI.

Predavanje bo v sredo, 8. aprila 2020, ob 18. uri.

Predavanje bo potekalo online preko ZOOM-a

Cena predavanja: 20 EUR

Želim postati glavni igralec na odru svojega življenja

Kot prijava se šteje nakazilo prispevka na IBAN: SI56 6100 0002 0921 889, Svetovanje in izobraževanje, Nada Plut s.p., Šutna 28a, 1241 Kamnik. Po prijavi, prosim, pošljite e-mail na Info@nadaplut.com, da vam pošljem Zoomovo povezavo, prek katere bo potekalo predavanje.

Comments are closed.