Popolnost…

Popolnost…

Kaj pomeni popolnost? Kdaj sem popoln/a? Smo sploh lahko kdaj v resnici popolni? In kaj sploh je merilo za popolnost oz. za nepopolnost?

Kako bi bilo, če bi se imeli za popolne vsak trenutek svojega življenja? Kakšno življenje bi živeli z zavedanjem, da smo prav v tem trenutku ok. in smo popolni?

Uh, jaz sem daleč od popolnosti…se vam verjetno večini mota po glavi?!? Kaj pa če je res, da smo popolni točno takšni kot smo prav ta trenutek. In dejansko tudi smo. Vendar nam tega ne dovolijo videti naša prepričanja, pogledi in SODBE, oz. OBSOJANJA do sebe.

Vem, kako to zgleda. Tudi sama sem dolga leta iskala popolnost sebe na podlagi drugih, njihovih mnenj, prepričanj in pogledov, ki mi ga je vcepila družba in okolica.

Vendar danes vem, da sem popolna vsak trenutek svojega življenja, točno takšna kot sem. In seveda dopuščam popolnost bivanja tudi drugim.

V bistvu ni pomembno naše življenje. ljudje okoli nas, dogodki, Pomembno je le, kaj si mislimo mi.

Kako bi preživeli dan, ko bi bili v zavedanju, da ni nič prav in narobe, ampak samo je. In da je vse v vsakem trenutku vse popolno.

Verjetno vam sedaj delujejo vaše misli in vas prepričujejo, da to ni mogoče. Kaj pa če je lahko.

Zavedanje o popolnosti vsega kar je lahko dobite skozi bars delavnico, kjer dobite orodja, ki vas pripeljejo do zavedanja in se naučite izvajati bars terapijo.

Delavnica bo potekala 19. in 20, junija 2019 v Kamniku, Šutna 28a. Prijava na delavnico in več informacij je na povezavi TUKAJ,  Lahko pa mi pišete na info@nadaplut.com .

Svojo popolnost lahko odkrivate tudi z bars terapijami, več na povezavi TUKAJ  

Da boste bolje videli in spoznali sebe se lahko prijavite na korekcijo vida, o kateri izveste več TUKAJ

Mogoče raje odkrivate svojo popolnost skozi pogovor, potem vabljeni na osebno svetovanje, na katerega se prijavite TUKAJ

Odkrivajte popolnost sebe in okolice.

Objem,

Nada

Comments are closed.